
Elvis jo näiden äitinsä namien voimalla, ja niinhän ne aukenivat myös studion ovet.
Filmi esittää riippuvuuden erilaisia muotoja, jotka johdattavat roolihahmot haavemaailman vangeiksi.
Entä lahkojen noitatohtorit, eivät nekään. Hans-Christian Schmid´n Requiem, 2006, tulee tänään Teemalta (YLE Teema 21.50).
Puhutaan asioista, joita eivät todellakaan tunne sen paremmin lahkot kuin koululääketiedekään, muuta kuin pinnalta. Useimmiten lääkiten oireita.
Jouduin irl vasiten aivan perehtymään muuan tapaukseen, jossa lääketiede oli junnannut vaatimattoman 30 v. paikalleen pilleripurkkiensa kanssa - ja yksilön tilanne huononi.
Ihmisen sisäisyys on omituinen alue, todellisuuden hän voi määrittää myös sosiaalisten suhteidensa kautta, ja välttämättä näiden kontaktien kipupisteet eivät ole tästä ajasta.
Juuri henkinen väkivalta näyttäisi jättävän voimakkaimmat traumat ihmissieluun. Ja ihmeellistä sekin, että sama meno voi vain jatkua. Kunnes se vihelletään poikki.

Se edustaa muinaista esoteriaa, johon viittasin edellisessä lastussa, ihmiskunnan varhaisista vaiheista. Astrologiahan eksoteerisella tasolla on näpertelyä, jos ei täyttä hujausta; kylä sillä jonkun kohtalon iskun ehkä voi kiertää, jos kartta todella on oikea.
Esoteerisessa dynamiikassa taas optimaalisten makrokosmoksen aspektien pudottaminen mikrokosmisen rakenteeseen on mahdollista. Tosi asiassa me kaikki olemme olleet siinä unessa minän vielä uinuessa.
Myös monissa karvalakkilahkoissa toimitaan samaan tapaan, mutta ei tietenkään tietoisesti. Lahkojen dynamiikka perustuu siihen, etteivät ne vapauta kierrostaan yhtään yksilöä kuin pakon edessä: kun heidän voimansa eivät riitä pitämään kiinni tajunnan tasolla tahtonsa vapauden oivaltaneista veljistä.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar