
Otetaan enkeli-chorus ja lisätään vähän tota ja tota, eikä ookin komeaa?
Ymmärtämättä varsinaisesti tämän laitteen asianmukaista ja yleensä hillittyäkin käyttöä. Mutta ennen muuta soundien kanssa pelleillään, jos ei muuta osta, se tehdään ymmärtämättä musiikin rakenteellisuutta, sointujen ja skaalojen rakennetta.
Filosofian oppimäärän voi lukea läpi lopputuloksen jäädessä lähinnä name dropping* -tasolle. Näin monestakin syystä, mutta yksi on tietysti institutionalismi, jota vastaan toki voi jotain tehdä, hakea lähteet alkupäisenä ja raakana, Senecasta ja Spinozasta lähtien mutta irtitotot instituutioista voivat olla myös näennäisiä, kyynisyys on yök! -päätelmiä.
Tästä muuten joku kirjoitti hyvin taannoin, vuosia sitten HS:n mielipidesivustolla (nimellään).

Järjestyksessä toisessa Yes Men -elokuvassa The Yes Men Fix the World seurataan Mike Bonannon ja Andy Bichlbaumin jengin huijauksia ympäri maailmaa.
Kamera följyssä mittaa otetaan suuryhtiöistä ja tiedeyhteisöistä.
He onnistuvat huijaamaan maailman huippuasiantuntijoita. Himasen pinnallinen ajatushöttö voisi usein hyvin olla Mike Bonannon päästelemää tekstiä (esim. se valtioneuvostoon kannettu), vaikkei hän Bonanno esiinnykään aivan 1800-luvun ihmelääkekauppiaaksi naamioituneena.
Kuvassa asu joka suojaa kaikilta maailman katastrofeilta a´la The Yes Men.
Läpi meni.
*)= Name dropping is the practice of mentioning important people or institutions within a conversation. The term often connotes an attempt to impress others; it is usually regarded negatively.Name dropping is used to position oneself within a social hierarchy. It is often used to create a sense of superiority by raising one's status.
Name dropping on myös suosittu harrastus, etenkin silloin kuin tutkijoiden pääasiallisen harrastus on markkinahenkinen (turhien) odotusten herättäminen (Lauri Gröhn).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar