
Yhdysvaltain presidentti
Barack Obama on tiettävästi ottanut kopin, pallon vastaan.
BBC:n mukaan Iranin edustusto Yk:n yleiskokouksessa peräänkuuluttaa komiteaa, joka selvittäisi tosiasiat vuoden 2001 11/9 terrori-iskuista - johtajansa Iranin presidentti
Mahmud Ahmadinejadin suulla. Iskut vyön alle eivät ole sallittuja, mutta joskus silti riskillä tehokkaita. Hänhän auttaa: jenkeissä vieläkin puolet kansasta, tai yli, elää valheessa.
Tukahdustushallinnon mies idästä esitti pöntössä vain joitain hajanaisia väitteitä, mutta tosi asiassa kohta kymmenkunta vuotta maailma on odottanut että juuri noihin, mitä niistä nyt on toista sataa avointa kysymystä asiaan liittyen, saisi edes jossain mitassa uskottavat vastaukset.
Tutkittu näet on enennenkin (
kts. mm. aikakaudenydin 10.7.2009).
Lentokoneen syöksy Pentagoniin näet ei mitenkään olisi voinut jättää rakennukseen sellaisia jälkiä, jotka siihen jäivät. Näin arvioi tapausta tutkinut jenkkikentsu, kenraalimajuri
Albert Stubblebine.

Mutta yhtä aiheellista olisi selvittää myös kehykset mm. se, miksi pääepäilty erikoisjoukkojen oli päästettävä pakosalle saman vuoden joulukuussa
ToraBorassa. Bushin aikaa. Itsekin epäilin, voiko tämä silti olla mahdollista. Mutta saatuani tämän saman,

yhtä pitävän kovan tiedon kahdesta toisistaan riippumattomasta, luotettavasta lähteestä, vakavoiduin (
kts. aikakaudenydin 7.10.2008).
Jo yksi edellinen pressa
Bill Clinton epäröi pahan kerron samassa asiassa (
`99), saman äijän pidättämisessä.
The Guardian's images of Tora Bora: Deep inside Tora Bora.
Yllä. Salvador Dali's The Disintegration of the Persistence of Memory,1954.
1 kommentar:
The New York Times kertoi maanantaina, että presidentti Barack Obaman hallinto aikoo ehdottaa, että turvallisuusviranomaiset ja poliisi pääsisivät nykyistä helpommin urkkimaan tietoa verkonkäyttäjien toisilleen lähettämistä viesteistä.
Lehden mukaan Obaman hallinto aikoo viedä asiaa käsittelevän lakimuutoksen kongressin käsiteltäväksi ensi vuonna. Siinä vaaditaan, että kaikki viestintäpalvelut taipuvat viranomaisten esittämän salakuuntelukäskyn edessä.
Palveluihin kuuluisivat muun muassa yhteisösivustot kuten Facebook, puhelin- ja pikaviestipalvelut kuten Skype ja salattuna sähköpostia lähettävät laitteet.
Skicka en kommentar