
Yksinkertaista. Itse en ole löytänyt eläinten kuolleiden ruumiiden syönnille muuta tolkullista syytä, kuin että ne kai maistuvat hyviltä, jos valmistaa osaa.
Viidakonlakihöpinä, sosiobiologinen, ruokavalioista puhuttaessa taas korostaa millainen raakalainen nisäkäslajimme on - mutta en tiedä yhtään ihmiskulttuuria, missä popula enää söisi toistensa kuolleita ruumiita. Miksi ei? Biologista estettä ihmissyönnille ei ole. Ilmeisesti tällä kuitenkin on jotain tekemistä ruokahalun kanssa.
Kansainvälisen ilmastopaneelin puheenjohtajan Rajendra Pachaurin kommenttien uskotaan herättävään voimakasta kritiikkiä elintarviketeollisuudessa. Tietty. Saarioinenhan lakkautti jo kasvishampurilaistensa valmistuksen, kun havaittiin, että tavallisten lihapihvillisten syöjät siirtyivät kasvisvaihtoehtoon, kun se oli hyllyssä siinä vieressä.
Kuva: kokki.net:n
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar